IVANJE 2022. Počeo 3. noćni malonogometni turnir u Vukosavljevici: Danas borba za naslov

U petak, 17. lipnja, u sklopu obilježavanja Ivanja – Dana općine Špišić Bukovica, u organizaciji Nogometnog kluba Mladost, počeo je 3. malonogometni turnir u Vukosavljevici.

U posljednji trenutak odustala je jedna momčad, pa je prve večeri na teren istrčalo deset ekipa. Iz tog razloga u skupini 3. odigrana je samo jedna utakmica.

Pitomačka Duga, čiji kostur čine igrači četvrtoligaša Pitomače, s visokih 17:0 svaldala je mladu domaću momčad Propali pokušaj 3. U tom susretu Matej Babić postigao je 12 zgoditaka i odmah zauzeo čelnu poziciju na listi strijelaca. Obje momčadi su se plasirale u drugi krug natjecanja.

Mr. Jack, koji ponovno ima respektabilan sastav, u skupini 1. došao je do tri pobjede. Tek u drugom djelu slomio je otpor Melexa, dok je s Pilanom Grbičin bio neizvjesno do posljednje minute i pobjede 3:2. U posljednjem susretu igrači Mr. Jacka bili su uvjerljivi u ogledu s momčadi iz Dinjevca. U drugi krug plasirali su se Pilana Grbičin i Melex, dok je ekipa Dinjevca ostala bez plasmana u daljnje natjecanje.

U skupini 2 uvjerljiva je bila momčad OPG Jarnjak Sljepčević, koja je uvjerljivo došla do prvog mjesta. Momočad je sastavljena od odličnih igrača iz Virovitičko-podravske i Koprivničko-križevačke županije. Drugo mjesto su zauzeli mladi nogometaši momčadi Alkobali, dok su se u drugi krug plasirali i nogometaši Bušetine, čiju su igru, uz niz mladića, nosili Ivan Mikolčić, Fran i Renato Moslavac. Momčad Book of Ra nije se plasirala u drugi krug natjecanja.

Prema prikazanom očekuje nas izuzetno zanimljiv nastavak turnira. Drugi dio igra se u danas (subota) s početkom u 20 sati.

Raspored

Teren 1:

20.00 Propali pokušaj 3 – NK Bušetina
20.25 OPG Jarnjak Sljepčević – Duga
20.50 NK Bušetina – Pillana Grbičin
21.15 OPG Jarnjak Sljepčević – Alkobali
21.40 Propali pokušaj 3 – Pilana Grbičin
22.05 OPG Jarnjak Sljepčević – Melex
22.30 polufinale
22.55 utakmica za poredak

 

Teren 2:

20.00 Pilana grbičin – Mr. Jack
20.25 Alkobali – Melex
20.50 Propali pokušaj 3 – Mr. Jack
21.15 Duga – Melex
21.40 NK Bušetina – Mr. Jack
22.05 Duga – Alkobali
22.30 polufinale
22.55 utakmica za poredak

(www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content