Još jedna dalmatinska fešta u srcu Slavonije, u Orahovici je zapjevao Mladen Grdović

I drugi koncert u sklopu 54. Orahovačkog proljeća napunio je središnji orahovački gradski park. Sa svih strana je bilo krcato, ruke su bile u zraku i svi su glas pjevali s legendarnim zabavnjakom, Zadraninom Mladenom Grdovićem. Kako to Mladen uobičajeno i radi, pozdravio je Orahovicu i Slavoniju s onom legendarnom ”Evo mene moji ljudi” i odmah se glasnice nisu štedjele, a onda je uslijedilo ”Nije u šoldima sve”, ”Za ljubav dao bih sve” , a posebno su se oni najmlađi rasplesali i raspjevali uz poznati ”Crveni ferrrari”. Pjevao je Grdović dalmatinske, slavonske, hercegovačke, istarske, zagrebačke sve pjesme iz svih krajeva Hrvatske te nekoliko prepoznatljivih domoljubnih.

– Lipa moja Slavonijo, uvik vam volim doći da zajedno zapivamo. Slavonija i Dalmacija su jako povezane, Dalmatinci i Slavonci rade najbolje fešte i zato ajmo zajedno  – govorio je Grdović sa ljetne pozornice središnjeg orahovačkog gradskog parka te za sve, kako je rekao svoje Slavonce, zapjevao splet slavonskih pjesama predvođene Kićinom ”Slavonac sam time se ponosim”.

– Najviše me veseli što je naš park i ove večeri bio krcat, dugo nije bilo ovoliko ljudi i Orahovčani su to i zaslužili. Hvala svima od srca koji su došli iz svih mjesta i gradova ovog dijela Slavonije – rekao je orahovački gradonačelnik Saša Rister.               

(www.icv.hr, vg; foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content