Marko Perković Thompson u Virovitici održao koncert pred više tisuća fanova

Prije nešto više od dva tjedna, 29. svibnja, u Virovitici se trebao održati koncert Marka Perkovića Thompsona, međutim, zbog loših vremenskih prilika, koncert je odgođen. Brojni Thompsonovi fanovi s nestrpljenjem su tako dočekali novi termin, srijedu, 15. lipnja, kako bi se nakon 15-ak godina Thompson ponovno popeo na pozornicu u virovitičkom kraju.

Tako se sinoć uz velebnu pozornicu, koja je bila tik uz multifunkcionalnu dvoranu Viroexpo, okupilo nekoliko tisuća fanova popularnog pjevača. Oko pozornice nije se okupila samo domaća publika, već i ona iz susjednih Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Osječko-baranjske županije, a bilo je i onih koji su potegnuli i iz udaljenijih krajeva. U publici su se mogle vidjeti gotovo sve generacije fanova, a Thompson je u nekoliko navrata pozdravio i pripadnike slavne virovitičke 127. brigade HV.

MG 0620

Pjevač je tijekom svog, gotovo dvo i po satnog, nastupa izveo svoje brojne hitove koju je publika uglas pjevala. Svjetlosne efekte s pozornice pratila je i koreografija publike s bakljama ili upaljenim svjetlima na mobitelima.

Organizator koncerta bila je tvrtka Mega Eventi, a u fotogaleriji vam donosimo dijelić atmosfere s koncerta. (www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content