Memorijalni nogometni turnir “Marijan Draganić – Mrkva”: U borbi za naslov Sloga, Bratstvo, Lukač 05 i Dinamo

U kompleksu nogometog ‘stadiona’ u Kapela Dvoru u petak, 24. lipnja izvučeni su parovi Memorijalnog nogometnog turnira “Marijan Draganić – Mrkva”, koji već tradicionalno organizira Dinamo iz Kapela Dvora.

Sve nazočne u ime organizatora pozdravio je Stipo Iličić.

-Očekujemo kvalitetan nogomet te fer i korektnu igru. Uvjeren sam da će se turnir odigati u odličnoj atmosferi. Atraktivne momčadi će privući brojne gledatelje, a ulaz se neće naplaćivati – iznio je Iličić.

IMG 8830 Custom

Tehničke detalje objasnili su članovi natjecateljskog povjerenstva Vladimir Šajnović i Franjo Kostelac.

-Utakmice će se igrati dva puta po trideset minuta. Uz pehare za osvojena mjesta osigurani su i pokali za nabolje pojedince: strijelca, vratara i igrača. Prilkom izbora najboljeg igrača posavjetovat ćemo se sa svim trenerima – objsnili su Šajnović i Kostelac.

Nakon toga se prišlo izvlačenju parova turnira, pa tako danas (subota) igraju: u
15 sati Dinamo Kapela Dvor – Sloga Dugo Selo Lukačko, u 16.10 sati Bratstvo Gornje Bazje – Lukač 05, u 17.20 na rasporedu je susret za treće mjesto, dok je termin od 18.30 rezerviran za finale.

Kako se turnir igra u sklopu proslave Dana Mjesnog odbora Kapela Dvor – blagdana svetog Ivana Krstitelja, sve nazočne pozdravio je i predsjednik Vijeća MO Kapela Dvor Dragan Košutić.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

Plakat 4

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content