Obitelj Begović u predivnom krajoliku predjela Đuretina otvorila atraktivnu kuću za odmor s bazenom i pogledom na rijeku Dravu

Obitelj Begović iz Pitomače, u predjelu Đuretina, nedaleko toka rijeke Drave, uredila je kuću za odmor s dvije sobe, kapaciteta 6 osoba. Osim soba, kuća za odmor s kategorijom od čak četiri zvjezdice ima i bazen te dječje igralište, a u planu su i sauna te jacuzzi.

-Parcela koju imamo u Đuretini udaljena je od naseljenih kuća i nudi mir, odnosno pravu prirodnu idilu, pa smo došli na ideju da izgradimo i uredimo kuću za odmor i startamo u turistički posao. Pitomački kraj ima veliki turistički potencijal i sigurni smo da će nam ova investicija biti itekako isplativa – rekao nam je Ivan Begović.

DJI 0468

Trenutno se čeka da ‘prođu’ voda i plin, što će biti uskoro, a rezervacije za goste su otvorene za 2023. godinu.

– Već smo sklopili suradnju s agencijom koja će biti zadužena za dolazak gostiju iz raznih zemalja, pa od iduće sezone očekujemo dolazak velikog broja stranaca, koji sve više traže mirnija mjesta i mjesta za odmor u kontinentalnom dijelu Hrvatske. Saunom i jacuzzijem proširit ćemo ponudu kako bi naša kuća za odmor bila atraktivna gostima kroz cijelu godinu – zaključio je Begović.

begovic
foto: Podravski.hr

Ova doista lijepa i moderno uređena kuća za odmor, kako smo rekli ranije, smještena je u posebnom krajoliku u malenom zaseoku Đuretina, u području koje je zbog svoje jedinstvenosti i očuvanosti proglašeno zaštićenim u nekoliko kategorija: 2007. godine uvršteno je u vrijedna staništa uz rijeku Dravu u sastav nacionalne ekološke mreže, danas europske ekološke mreže Natura 2000. Đuretina, kao i ostala naselja uz rijeku Dravu ušla su 2011. godine u sastav 1. Regionalnog parka proglašenog u Republici Hrvatskoj, Mura-Drava, koji je 2012. godine postao dio prekograničnog Rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav pod zaštitom UNESCO-a, a područje je i sastavni dio Zelenog pojasa Europe (Green Belt of Europe).

IMG 4480

U ljetnim mjesecima gosti ovdje mogu uživati uz otvoreni bazen i žubor rijeke Drave, a domaćin je pripremio i razne sadržaje za djecu. 

Kuća za odmor u zaseoku Đuretina:

  • kuća ima dvije sobe
  • svaka soba ima svoj televizor i kupaonicu + dodatni wc u hodniku
  • dnevni boravak i kuhinja uređeni u retro stilu sa svim pripadajućim uređajima
  • prelijepa moderna terasa
  • bazen 8×4 metara s automatskim doziranjem klora i ph
  • roštilj, pikado, društvene igre, dječje igračke, hranilica za djecu, dječji krevetić po potrebi, bicikli, čamac, veliko dvorište sa sadržajima za igru i razonodu
  • kuća na osami, bez susjeda, s pogledom na rijeku Dravu

Ne propustite doživjeti potpunu relaksaciju i opuštajuće trenutke boraveći u dvorištu kuće s pogledom na zelenilo i tok rijeke Drave, daleko od gužve i buke. (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content