Odgajateljica u mirovini Ljubica Njegić u virovitičkoj knjižnici predstavila svoje dvije knjige

Autorica dviju knjiga „Sjećanja“ i „Čitajmo zajedno“, odgojiteljica u mirovini, Ljubica Njegić, jučer (utorak) je predstavila svoje knjige u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica.

Teta Ljubica iza sebe ima rad od 40 godina s djecom i zbog svoje dugogodišnje želje, svog rada s djecom i samom željom da ostavi nešto za svoje unuke i svoju djecu, odlučila se na pothvat pisanja ovih dviju knjiga. Osim samog predstavljanja knjiga, autorica je imala i malu pomoć djevojčica koje su izrecitirale odlomke iz njezinih knjiga.

WhatsApp-Image-2022-06-14-at-23.28.26

– Knjiga “Sjećanja” pisana je s namjerom da se ne zaboravi selo iz kojega sam potekla pa tako u njoj pišem o selu, ljudima i običajima samog sela. Druga knjiga, odnosno “Čitajmo zajedno” pisana je za dječju publiku, ali i roditelje. Može se pronaći sadržaj poput stihova i izreka djece, o djeci i za djecu, kao i zanimljivi dječji razgovori i njihove smiješne izjave. Također, ima i raznih recitacija za djecu, ali i uputa za zajedničke aktivnosti s djecom i roditeljima. Za roditelje ima dodatan sadržaj, odgojni savjeti iz pedagoške-psihološke literature – kaže Ljubica Njegić.

(www.icv.hr, lc, Foto: L. Crvenka)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content