Peti regionalni pehar u vitrinama košarkašica ŽKK Virovitice: Djevojke do 9 godina starosti viceprvakinje Regije Sjever

Virovitičke košarkaške ‘princeze’ u Koprivnici, u utakmici za drugo mjesto, na Prvenstvu Regije Sjever do 9 godina starosti, uspjele su pobijediti svoje vršnjakinje iz DHPG-a iz Drnja i na taj način, na kraju sezone osvojile su još jedan pehar za svoj trofejni klub.

Unatoč visokoj temperaturi u dvorani utakmica je obilovala velikom borbenošću svih igračica koje su potrošile i posljednji atom snage za veliku pobjedu. Semafor je na kraju pokazao 10:4 za raspoložene Virovitičanke i veselju djece i brojnih navijača nije bilo kraja.

Regija Sjever okuplja najbolje košarkaške klubove iz pet županija sjeverozapadne Hrvatske, a ovogodišnji rezulati označavaju i najuspješniju sezonu u povijesti kluba. Od ukupno šest mogućih pehara djevojke su osvojile pet, što samo za sebe dovoljno govori o kontinuiranom radu u klubu koji je postao prepoznatljiv u ženskim košarkaškim krugovima diljem Hrvatske.

ŽKK Virovitica – ŽKK DHPG Drnje 10:4

ŽKK Virovitica: Dora Viljevac, Lana Slanac, Dora Makar, Maša Ružman, Lukrecija Oklopčić, Eva Milković, Gabrijela Đuračić, Mia Jurić, Sara Koletić, Una Brkić Klubička i Hana Kocijan.

(www.icv.hr, ŽKK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content