Plazma sportske igre mladih – Kinder Joy turnir u košarci: Virovitica, Gormiti i Basketari plasirali se na državnu završnicu

Na košarkaškom terenu sportskog centra Vegeška u večernjim satima u ponedjeljak, 27. lipnja održan je turnir Kinder Joy u uličnoj košarci tri na tri, koji se igra u sklopu Plazma sportskih igara mladih. Turnir je organizirala Sportska zajednica virovitičko – podravske županije, uz tehničku pomoć Košarkaškog kluba Virka Virovitica i Ženskog košarkaškog kluba Virovitica.

Nakon turnira najbolje ekipe plasirale su se na završnicu, koja će se održati od 11. do 13. kolovoza u Splitu.

U konkurenciji igrača rođenih 2009. godine i mlađih prvo mjesto i plasman na završnicu izborila je ekipa Basketari za koju su igrali Mislav Spajić, David Osterman i Jan Duršot.

U konkurenciji igračica rođenih 2007. godine i mlađih prvo mjesto i plasman na završnicu izborila je ekipa Virovitica, za koju su igrale: Marta Leda Kalaš, Martina Sabo, Lana Ojurović i Alisa Lovreković.

U konkurenciji igrača rođenih 2007. godine i mlađih prvo mjesto i plasman na završnicu izborila je ekipa Gormiti za koju su igrali Nikola Krstanović, Teo Lorenzo Radović i Filip Gašparić.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content