Policija otkrila detalje nesreće na virovitičkoj obilaznici: Teško ozlijeđeno pet osoba, dijete s ozljedama opasnima po život prevezeno u Zagreb

U teškoj prometnoj nesreći koja se jučer (četvrtak) u poslijepodnevnim satima dogodila na virovitičkoj obilaznici, teško je ozlijeđeno pet osoba, među kojima i dijete. Ono je s ozljedama opasnima po život prevezeno u Klaićevu bolnicu u Zagreb, izvijestila je dana PU virovitičko-podravska.

Direktan sudar prouzročio je 19-godišnji vozač osobnog automobila daruvarskih registarskih oznaka koji je, pokušavajući se uključiti na obilaznicu, skrenuo na lijevu izlaznu traku. Osim što je koristio traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera, uključio se na obilaznicu bez provjere i oduzeo prednost nailazećem osobnom automobilu koprivničkih registarskih oznaka kojim je upravljao 58-godišnjak. 

U vozilu koje je prouzročilo prometnu nesreću su se, osim vozača koji nije zadobio tjelesne ozlijede, nalazile dvije osobe koje su obje teško ozlijeđene. U drugom automobilu, osim vozača su se nalazile još dvije odrasle osobe i dijete. Vozač nije zadobio teže ozlijede, dok su obje osobe iz vozila zadobile teške tjelesne ozljede, a najteže je ozlijeđeno dijete, koje je s ozljedama opasnim po život prevezeno u Klaićevu bolnicu u Zagreb.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content