PRO 3X3 TOUR CRO Virovitičke košarkašice i košarkaši u Osijeku pred prepunim tribinama ‘pomeli’ konkurenciju u uličnoj košarci

Članovi mladih dobnih uzrasta Ženskog košarkaškog kluba Virovitica i Košarkaškog kluba Virka u subotu, 25. lipnja nastupili su na PRO 3X3 TOUR CRO natjecanju u uličnoj košarci u Osijeku. To dvodnevno natjecanje je ranga Otvorenog prvenstva Hrvatske, odvija se u većim hrvatskim gradovima, a završni turnir u sklopu ovog Toura održat će se u listopadu u rimskom amfiteatru u Puli.

Virovitičke košarkašice nastupile su u kategoriji U-17. U finalnoj utakmici pobijedile su vršnjakinje iz Županje rezultatom 10:4 i osvojile vrijedne nagrade. Nastupile su Lana Cindrić, Lucija Cindrić, Martina Sabo i Arijana Babić pod vodstvom trenera Roberta Fritza.

Foto-6

Košarkaši KK Virke nastupili su u kategorijama U-15 i U-17. Nakon uzbudljive borbe selekcija U-15 je s tri pobjede nadigrala vršnjake iz Osijeka, te uvjerljivo osvojila turnir i vrijedne nagrade. Nastupili su Antonio Tutić, Nikola Krstanović, Emanuel Vidović i Dino Zubić pod vodstvom trenera Hrvoja Dragičevića.

Kadeti su u iznimno čvrskoj finalnoj utakmici u samoj završnici izgubili od Osječana i tako osvojili drugo mjesto. Nastupili su Petar Fuis, Ivan Mucak, Damjan Pažin i Toni Vučak pod vodstvom trenera Hrvoja Dragičevića.

Na izvrsno organiziranoj manifestaciji Košarkaškog saveza Osječko-baranjske županije mogli smo vidjeti vrhunsku mušku seniorsku košarku, spektakularno okruženje i popratne programe na kojoj se virovitička košarka predstavila u najboljem izdanju.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content