Slavuji Glazbene škole Jan Vlašimsky Virovitica iz Ivanić Grada vratili se s broncom

U nedjelju su Slavuji Glazbene škole Jan Vlašimsky Virovitica nastupili na “Festivalu igračaka” koji je održan na Zelenjaku u Ivanić Gradu. Na festivalu su se okupili zborovi iz cijele Hrvatske. Osim na samom festivalu, djeca su mogla prisustvovati na raznim radionicama, natjecateljskim igrama, predstavama, a bilo je tu i mnoštvo sadržaja poput lunaparka, jahanja, oslikavanja lica, pa čak i kupanja. 

Slavuji su svoju Glazbenu školu i svoj grad predstavili sa dvije pjesme. “Šetnja” za koju je tekst i glazbu napisala Svetlana Relić, aranžman Dean Premrl te pjesmom “Riječi” za koju je tekst napisala Ljiljana Tonček, a glazbu i aranžman Dean Premrl. Slavuji se kući nisu vratili praznih ruku – stručni žiri ih je nagradio brončanom nagradom. 

– Čestitke našim solisticama: Evi R., Lauri, Klari i Evi B., te ostalim divnim Slavujima: Teni, Melani, Loti, Tesi, Ivni, Gabrieli, Marti, Ani, Elin i Rafaelu na izvrsnom nastupu i osvojenoj nagradi. Čestitke i njihovim voditeljicama Dijani Sulimanac i Ani Filipović, te ravnatelju Glazbene škole Damiru Mihaljeviću – poručili su iz Glazbene škole J. Vlašimsky. 

(www.icv.hr, GŠ J. Vlašimsky)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content