Veliki uspjeh slatinske OŠ Josipa Kozarca u projektu “Škola budućnosti”: Chatbot PP Papuk proglašen najboljim u kategoriji “Best Middle School chatbot”

Učenici slatinske Osnovne škole Josipa Kozarca u projektu “Škola budućnosti” sudjelovali su u drugom odgojno-obrazovnom razdoblju školske 2021./2022 godine.

Različitim radionicama, edukacijama, treninzima, onboarding sastancima, nastavnim cjelinama/lekcijama, usvajali su nova znanja i vještine. U završnom projektu sudjelovali su s dva chatbota – Sportbotom (učenici/učenice Ana Bljakaj, Mihaela Sabo, Jelena Blažević, Luka Škafar) i PP Papukom (učenice Zara Majačić, Hana Pavličević, Maja Dorić, Ina Pavić).

Obećali su inovativan i kvalitetan završni ishod i to su i ostvarili. Chatbot PP Papuk proglašen je najboljim u kategoriji “Best Middle School chatbot” “Škole budućnosti” 2022.

-Sve pohvale Zari, Hani, Maji i Ini na izvrsnom rezultatu, njihovom trudu, timskom radu i iznimnom pristupu samom projektu Čestitke svim talentiranim učenicima, kao i učiteljima i sukoordinatoru, koji su sudjelovali u projektu izradivši izvanredne botove. Sada treba samo prikupiti nagrade – kako onu novčanu, tako i isplanirati odlazak na “Innovation day” , na Infobipovom kampusu, gdje nas čeka završna konferencija i podjela nagrada te predstavljanje više od 20 hrvatskih i međunarodnih tvrtki, fakulteta i njihovih proizvoda koje će učenici moći vidjeti, a većinu i isprobati – rekla je koordinatorica projekta Andrea Granjaš.

Završne projekte možete pogledati OVDJE.

(www.icv.hr, ag)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content