Veterani Papuka i Osijeka prijateljskom utakmicom obilježili 54. Orahovačko proljeće: Ljubojević, Ejupi i Vuka strijelci u gostujućim, a Kubaček i Delić u domaćim redovima

Orahovačko proljeće u svom 54. izdanju donijelo je jedan odličan sportski sadržaj, prijateljsku nogometnu utakmicu veterana NK Papuka i prvoligaša s Drave – NK Osijeka.

‘Bijelo-plavi’ došli su u vrhunskom sastavu predvođeni Miroslavom Žitnjakom, Markom Dinjarom, braćom Vuka, Ivicom Kuleševićem, Goran Ljubojevićem, Antunom Labakom, nekada prvoligaškim nogometnim sucem Domagojem Ljubičićem i drugim nekada vrhunskim nogometašima na klupi s legendom kluba Ivicom Grnjom.

-Papuk je oduvijek naš klub prijatelj i jako mi je drago da smo ponovno bili ovdje i odigrali prijateljski ogled. Hvala Papuku na odličnom domaćinstvu i siguran sam da se ubrzo vidimo opet – rekao je Grnja.

NK Papuk NK Osijek 2

Utakmica je završila 3:2 za Osječane za koje su pogotke postigli Goran Ljubojević, Muzafer Ejupi i i Marijan Vuka, dok su mrežu Šušnjare i Karduma pogodili Mario Kubaček i Dalibor Delić. Odličnu utakmicu odsudio je Siniša Horvat iz Crnca.

-Iza Papuka je teška sezona na svim poljima, ali nekako se izguralo i ova utakmica je nekako ipak sretan završetak ove teške priče. Hvala našim velikim prijateljima iz Osijeka što su se odazvali našem pozivu i družili se s nama – rekao je voditelj Papukove ekipe u ovoj utakmici, glavi organizator susreta Milan Babac.

NK Papuk NK Osijek 3

Početni udarac na utakmici bio je onaj gradonačelnika Orahovice Saše Ristera.

-Doista je velika i posebna čast imati ovakve igrače i legende u svakom gradu. Hvala Ivici Grnji i svim dečkima iz Osijeka što su došli i uveličali naše 54. Orahovačko proljeće i posebno hvala NK Osijeku što je uvijek veliki prijatelj našeg Papuka – rekao je Rister.

NK PAPUK – NK OSIJEK 2:3

PAPUK – Ćuraj, Sobodić, Šahinović, Grgurić, Duspara, Rokić, Ivanko, Muselinović, Smodiš, Delić i Kubaček. Još su igrali: Galeković, Repinac, Špoljarić, Rogač, Smiljanić, Bušljeta i Lenard. Voditelj: Milan Babac.

OSIJEK – Kardum, I. Vuka, Kulešević, Vidović, Ljubičić, Grnja, Brkić, Dinjar, Labak, Ljubojev i M. Vuka. Još su igrali: Šušnjara, Žitnjak, Vranješ, Ejupi, Španjić i Mijatović. Trener. Ivica Grnja.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

NK Papuk NK Osijek 1

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content