DAN OPĆINE ČAĐAVICA Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća dodijeljena javna priznanja

Na jučer (petak) održanoj svečanoj sjednici Općinskog vijeća uručena su javna priznanja Općine Čađavica. Srebrna plaketa Općine Čađavica posthumno je dodijeljena Radi Brajnoviću, učitelju, pjesniku i piscu za iznimna dostignuća u području književnosti, a preuzela ju je njegova kći Zrinka.

Zahvalnice Općine Čađavica dodijeljene su: Zlatku Štefeneku za darovanu krv iznad 70 davanja, za izraženu plemenitost, humanost i ljubav prema čovjeku; Siniši Džepini za darovanu krv iznad 50 davanja, za izraženu plemenitost, humanost i ljubav prema čovjeku; Damiru Leichu za darovanu krv iznad 50 davanja, za izraženu plemenitost, humanost i ljubav prema čovjeku; Luki Predrevcu za posebna postignuća na državnim i međunarodnim natjecanjima, susretima i smotrama; te Josipu Marošu za posebna postignuća na državnim i međunarodnim natjecanjima, susretima i smotrama.

Također, Heleni Schweigert je dodijeljena prigodna nagrada za odličan uspjeh u svih osam razreda te za sudjelovanje na mnogim županijskim natjecanjima, kao i na državnom natjecanju iz vjeronauka.

U ime svih laureata, vijećnicima i predsjedniku Općinskog vijeća Josipu Piskaću, te općinskom načelniku Mirku Rončeviću zahvalila je Zrinka Brajnović.

(www.icv.hr, adf; foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content