Dostava toplog obroka, uz samostalno plaćanje, na području cijele općine Vladislavci: Jedan obrok za 19 kuna

Na području Općine Vladislavci moguća je dostava toplog obroka uz samostalno plaćanje korisnika, za osobe kojima je takav oblik pomoći potreban iz zdravstvenih, socijalnih ili drugih sličnih razloga, izvijestili su iz Općine dodavši kako će obroke dostavljati članovi Hrvatskog Crvenog križa.

Cijena jednog obroka s dostavom je 19 kuna, a plaćanje se vrši za mjesec unaprijed. Obroci će se dostavljati do 30.09.2023. godine, isključivo radnim danima od ponedjeljka do petka (vikendom i blagdanima ne).

Prijaviti se mogu osobe starije životne dobi i/ili osobe u nepovoljnom položaju, primjerice osobe s invaliditetom, osobe s mentalnom retardacijom, kronični bolesnici i sl. neovisno o starosnoj dobi, koje su članovi Crvenog križa.

Svi korisnici toplih obroka moraju posjedovati 2 kompleta inox posuda s poklopcem tzv. jelonoše (2 ili 3 komada u kompletu) u jednoj se donese topli obrok, a drugu vozač uzima za dostavu za drugi dan.

Za ostvarivanje toga prava potrebno je dostaviti presliku osobne iskaznice, OIB, zadnji nalaz liječnika (nalaz, otpusno pismo, liječnička potvrda o nemogućnosti samostalnog pripremanja toplog obroka i slično.

Svi koji se žele prijaviti trebaju kontaktirati Gradsko društvo Crvenog križa Osijek, telefonski na broj 031/494-067.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content