“DRAFTING DRAVOM” Ovog vikenda doživite avanturističku i nezaboravnu vožnju čamcima i kanuima, evo kako se prijaviti

Turistička agencija Draft d.o.o. i ove godine ljubitelje prekrasnog podravskog krajolika vodi na vožnju rafting čamcima i kanuima rijekom Dravom pod nazivom “Drafting dravom”. Ova avanturistička i nezaboravna vožnja održat će se u nedjelju, 10. srpnja u sklopu manifestacije “Big jump for living rivers – Križnica 2022”.

Okupljanje sudionika draftinga je u 9.30 sati na Brodiću kod skele, a sami polazak je u 12 sati. Planirani dolazak na izletište na Križnicu je između 13 i 14 sati gdje ih očekuje osvježenje i hrana, a u 15 sati slijedi zajednički skok svih sudionika u Dravu.

Cijena kotizacije po osobi je 240 kuna, a ona uključuje osigurani čamac/kanu i opremu (prsluci i vesla), promotivni start paket (uključuje majice za sudionike, obrok i piće na Brodiću i na Križnici – konzumacija autohtonih podravskih delicija te poklon iznenađenja), pratnju tijekom cijelog puta – skiperi i motorni čamci te organizirani prijevoz autobusom natrag do Brodića (polazišta).

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na broj mobitelja 099/ 488 3618 ili putem maila [email protected] do četvrtka, 7 srpnja.

Sve detaljne informacije možete pogledati OVDJE.

(www.icv.hr, ib)

Plakat 2

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content