Gradonačelnik Rister, župan Andrović i njegovi suradnici obišli tri velika orahovačka projekta

Gradonačelnik Orahovice Saša Rister u petak je županu virovitičko-podravskom Igoru Androviću, njegovom zamjeniku Mariju Klementu i pročelnici za obrazovanje i demografiju VPŽ Martini Bunić prezentirao tri velika projekta koji su u provedbi na području grada Orahovice. Rister je gostima tako pokazao radove na trenutno najvećem projektu na području Virovitičko-podravske županije, a riječ je o uređenju turističko-rekreacijskog centra “Jezero-Hercegovac-Ružica grad” vrijednosti preko 80 milijuna kuna, zatim projekt rekonstrukcije Dječjeg vrtića “Palčić” i na kraju projekt izgradnje Poduzetničke zone Orahovica.

– Obišli smo sva gradilišta kako bi se uvjerili da radovi napreduju. Drago mi je da sve ide po planu, a projekt Poduzetničke zone prvi će biti dovršen i to već u rujnu ove godine. Hvala županu, dožupanu i pročelnici što su pokazali zanimanje za naše projekte i kao uvijek su na raspolaganju za sve što treba učiniti i pomoći – rekao je gradonačelnik Rister.

Župan Igor Andrović naglasio je kako je sretan što u Orahovici “rastu” tri ovako vrijedna projekta.

– Čestitam gradonačelniku Risteru što je uspio nastaviti s ovim projektima i što daje sve od sebe da se sve skupa završi u rokovima. Lijepo je vidjeti da se ovaj dio naše županije ovako lijepo razvija i Orahovica će zahvaljujući ovakvim projektima ići velikim koracima naprijed – zaključio je Andrović.

(www.icv.hr, vg; foto: V. Grgurić)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content