Malonogometnim turnirom i memorijalnom utrkom završen 26. Memorijal ”Ivica Filković i Perica Sabo”

Malonogometnim turnirom i memorijalnom utrkom Slatina-Kozice, jučer (nedjelja) je završen 26. Memorijal ”Ivica Filković i Perica Sabo”.

Turnir koji je odigran na nogometnom igralištu u Kozicama koje nosi ime poginulih hrvatskih vitezova, Kozičana Ivice Filkovića i Perice Sabe, a na kojemu su se natjecale četiri ekipe: NK Kozice, MO Kozice, Centar Slatina (Rim) i MO Potočani, službeno je otvorio predsjednik slatinskog Gradskog vijeća Damir Jakšić.

Prvo mjesto pripalo je ekipi Centar Slatina (Rim), druga je bila ekipa NK Kozice, treći MO Potočani, a četvrti MO Kozice. Najbolji strijelac turnira bio je Mario Colarić (NK Kozice), za najboljeg golmana proglašen je Tomislav Tomić (NK Kozice), a za najboljeg igrača Dominik Kralj (MO Potočani). Sve utakmice turnira je sudio Zoran Stojnović.

Uoči proglašenja pobjednika turnira, na nogometno igralište su dotrčali maratonci, među kojima i članovi Udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije ”Glasnici istine”, koji su istrčali dionicu Slatina-Kozice.

Maratonci su na putu do igrališta zastali kod spomenika podignutog u spomen na Ivicu i Pericu te im polaganjem upaljenih lampiona i molitvom odali dužnu počast.

Prije same podjele odličja i zahvalnica nazočnima su se redom obratili, predsjednik slatinske HVIDR-e Nenad Križić, predstavnik mještana naselja Kozice Dario Medved i predsjednik Gradskog vijeća Damir Jakšić, zahvalivši svima na sudjelovanju.

Zahvalnice trkačima i svima ostalima koji su doprinijeli u organizaciji 26. Memorijala ”Ivica Filković i Perica Sabo” uručio je predstavnik mještana naselja Kozice Dario Medved. Pojedinačne nagrade za najboljeg strijelca, golmana i igrača turnira uručio je predsjednik NK Kozice Damir Parc, a pehare ekipama su zajednički uručili Predsjednik Gradskog vijeća Grada Slatine Damir Jakšić i pročelnik Upravnog odjela za razvoj Grada Slatine Marin Kokorić.

Član Udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije ”Glasnici istine” Goran Draksler iskoristio je ovu prigodu i predsjedniku spomenute udruge Pavi Tutenovu uručio zahvalnicu na 250. istrčanoj utrci.

(www.icv.hr, adf; Foto: D. Fišli, P. Tutenov, D. Medved)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content