Na području Osijeka pet prometnih nesreća: Na Biljskoj cesti preko biciklističke staze sletio u kanal

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentiran je jedan vozač osobnog automobila koji je upravljao pod utjecajem alkohola.

-Jučer oko 22,35 sati u Osijeku, u nadzoru prometa policijski službenici su zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 30-godišnjak iz Laslova. Evidentirana mu je koncentracija od 0,74 promila alkohola u krvi. Za počinjeni prekršaj propisana mu je maksimalna novčana kazna u iznosu do 5.000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima “B” kategorije u trajanju do šest mjeseci i tri negativna prekršajna boda – ističu iz policije.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je ukupno pet prometnih nesreća. Sve su se dogodile na području Osijeka, a u jednoj od nesreća lakše tjelesne ozljede zadobila je jedna osoba.

Premda se u policijskom izvješću ne navodi lokacija prometne nesreće u kojoj je lakše ozlijeđena jedna osoba, pretpostavka je da se ta nesreća ‘odigrala’ na dijelu državne ceste D7 Osijek – Bilje, gdje smo u očevidu zatekli policijskog službenika.

(www.icv.hr, tj, foto: T. Jovanović)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content