NK Dinamo Josipovo pobjednik 1. Memorijalnog nogometnog turnira ”Filip Kovačec”

Nogometni klub Dinamo iz Josipova jučer (subota) je na svom stadionu Ciganka organizirao 1. Memorijalni nogometni turnir ”Filip Kovačec”, u spomen na tragično preminulog igrača kluba.

Turnir je održan uz generalno pokroviteljstvo Općine Sopje, te brojnih sponzora.

Prije otvaranja turnira, izaslanstva Općine Sopje i NK Dinama Josipovo, te rodbina obišli su posljednje počivalište Filipa Kovačeca i položili cvjetne aranžmane i upaljene lampione.

Sam turnir je otvorila sestra pokojnog Filipa, Ines Kovačec, a s nekoliko riječi su se igračima 6 ekipa koje su nastupili na turniru, NK Podravac Sopje, NK Standard Nova Šarovka, NK Sloga iz Dugog Sela Lukačkog, NK Ćeralije, NK Grabić i NK Dinamo Josipovo, obratili predsjednik kluba domaćina Dinko Brezec i načelnik Općine Sopje Berislav Androš, poželjevši igračima sreću u nadmetanju te da sve prođe u korektnom nadmetanju i bez ozljeda.

U vrlo zanimljivih 10 odigranih utakmica u velikom nogometu, koje su igrane dva puta po 20 minuta a kasnije je ta minutaža smanjena, veliki broj gledatelja moglo je uistinu uživati.

REZULTATI

Po grupama:
– NK Dinamo Josipovo – NK Podravac Sopje 1:0
– NK Ćeralije – NK Standard Nova Šarovka 2:1
– NK Podravac Sopje – NK Grabić 0:0 (jedanaesterci 3:4)
– NK Standard Nova Šarovka – NK Sloga Dugo Selo Lukačko 2:1
– NK Dinamo Josipovo – NK Grabić 2:0
– NK Ćeralije – NK Sloga Dugo Selo Lukačko 1:1 (bez izvođenja jedanaesteraca)

Polufinale:
– NK Dinamo Josipovo – NK Standard Nova Šarovka 2:0
– NK Grabić – NK Ćeralije 0:1

Utakmica za 3. mjesto:
– NK Standard Nova Šarovka – NK Grabić 2:0

Finalna utakmica:
– NK Dinamo Josipovo – NK Ćeralije 1:0

Poredak prva tri mjesta:
1. NK Dinamo Josipovo
2. NK Ćeralije
3. NK Standard Nova Šarovka

Na kraju je predsjednik NK Dinama Josipovo uputio zahvalu svim ekipama koje su se odazvale na ovaj pozivni turnir, a pehare su zajednički najboljim ekipama, te pojedinačne nagrade i zahvalnice svim ekipama uručili načelnik Općine Sopje Berislav Androš i sestra pokojnog Filipa, Ines Kovačec.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Matej Androš (NK Dinamo Josipovo), najbolji strijelac bio je Toni Hrgetić (NK Standard Nova Šarovka), a za najboljeg golmana je proglašen je Mario Tunić (NK Ćeralije). Također, predsjednik NK Dinama Dinko Brezec uručio je u ime kluba priznanje, pehar najboljem golmanu 2. ŽNL Istok u protekloj nogometnoj sezoni, golmanu NK Dinama Josipovo Josipu Štefanoviću.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content