Nogometaši Slatine započeli s pripremama za novu sezonu: Cilj biti u gornjem dijelu tablice, Uprava pregovara s dodatnim pojačanjima

Međužupanijski četvrtoligaš, Nogometni klub Slatina u ponedjeljak je započeo s pripremama za nogometnu sezonu 2022./2023. Treneru Petroviću se na prozivku odazvalo 16 od 20 igrača, a njih četvero je svoj izostanak opravdalo.

– Neki igrači su napustili klub, a neki su došli, većinom mladi igrači koji se tek trebaju uklopiti u sustav treninga i onoga što planiramo provesti u igri. Kroz treninge ćemo raditi na kondiciji, ali i uvježbavati neke stare i neke nove akcije u koje se pridošli igrači trebaju uklopiti. Tijekom priprema odigrati ćemo i nekoliko utakmica, a prvi nam je na rasporedu turnir u Rezovcu, već sljedeći vikend. Gledajući sveukupnu sliku naše lige, klubove koji se u njoj natječu, nama je prvenstveni cilj biti u gornjem dijelu tablice, no vidjet ćemo kako će se sve odvijati. Što se tiče još nekih dolazaka igrača, radimo na njima, vidjet ćemo hoće li nam se još tko priključiti – rekao je trener Dario Petrović.

Osim turnira u Rezovcu, igrače Slatine očekuju pripremne utakmice protiv Mikleuša (31. srpnja), zatim protiv Mladosti iz Ždralova (6. kolovoza), pa protiv Vardarca iz Osječko-baranjske županije (13. kolovoza), a za kraj protiv FEŠK-a iz Feričanaca.

– Te su utakmice već dogovorene, ali planiramo odigrati još neke, a to ćemo vidjeti u ”hodu”, ovisno o brojčanom stanju našeg igračkog kadra – zaključio je Petrović.

Iz Uprave kluba su nam potvrdili da razgovaraju s još nekim igračima, ali nisu nam konkretno mogli reći s kojima.

(www.icv.hr, adf)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content