Plivački vikend za djevojke PK Virovitica u Sisku i Šeljinu: Marisela Zubić iz Mađarske se vratila s tri srebra

Tijekom vikenda u Sisku se održavalo državno prvenstvo Regije 4 na kojem su nastupile četiri plivačice Plivačkog kluba Virovitica, Marisela i Magdalena Zubić, Maša Blažević te Marija Iličić.

U konkurenciji 11 klubova regije nastupili su najbolji od najboljih. Koliko je jaka konkurencija ne treba se niti spominjati, no usprkos tome ostvareni su vrlo dobri rezultati. Marisela je odlična vremena ostvarila na 100 metara prsno, 200 metara leđno i 100 metara leptir, Marija je plivala na 50 metara leđno, 100 metara prsno, 50 slobodno i 50 prsno, Maša na 100 metara prsno i 100 metara leđno, te Magdalena na 50 metara leđno, 100 metara prsno, 50 slobodno, 50 prsno. Iako do postolja u ovako jakoj konkurenciji nisu uspjele doći, djevojke svojim vremenima i plivanjem pokazuju napredak iz natjecanja u natjecanje.

Marisela Zubić i Magdalena Zubić nastupile su i u Mađarskoj u Šeljinu gdje je Marisela došla do tri srebra u disciplinama 50 metara slobdono, prsno i leđno. Njezinoj sestri Magdaleni za malo je izmaklo postolje na 50 metara prsno gdje je bila peta.

(www.icv.hr, mra, PK Virovitica)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content