Postani policajac: MUP planira upis 480 polaznika, prezentacija i pokazne vježbe u srijedu, 13. srpnja ispred virovitičke gimnazije

Još uvijek su u tijeku prijave za Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka te natječaja za Program upisa u III. razred Policijske škole “Josip Jović” za stjecanje strukovne kvalifikacije za isto zanimanje.

Ministarstvo unutarnjih poslova planira upis 480 polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2022./2023. godini, a rok za podnošenje prijava je od 11. travnja do 15. kolovoza 2022. godine.

Program će započeti sukladno epidemiološkoj situaciji u to vrijeme, najranije 19. rujna 2022. godine, a polaznici/polaznice će se nakon završenog Programa primati u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova (policijske uprave odnosno u ostale ustrojstvene jedinice Ravnateljstva policije), sukladno potrebama službe.

Detaljnije informacije i uvjete ovog natječaja zainteresirani kandidati mogu pronaći OVDJE.

Sukladno raspisanom natječaju Ministarstva unutarnjih poslova, Program upisa u III. razred Policijske škole “Josip Jović” za stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje policajac/policajka, u srijedu, 13. srpnja u vremenu od 10 do 12 sati, ispred Gimnazije Petra Preradovića u Virovitici, policijski službenici PU virovitičko-podravske, održat će prezentaciju i dijeliti letke, dok će djelatnici Interventne jedinice policije održati demo pokazne vježbe za sve zainteresirane učenike, buduće polaznike srednje policijske škole.

(mup.gov.hr, PU virovitičko-podravska, foto: ilustracija, T. Szabo)

A5 letak

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content