REKORDNO POLUGODIŠTE Od početka godine Park prirode Papuk posjetilo gotovo 50 tisuća posjetitelja

Nevjerojatni rezultati stižu iz Parka prirode Papuk. Od početka godine, pa do kraja lipnja Papuk je posjetilo je 49.878 posjetitelja, što je rast od 57% u odnosu na isto razdoblje 2021. godine. Značajan doprinos porastu broja posjetitelja je i novootvoreni Geo info centar u Voćinu kojeg je u ovoj godini posjetilo 12.000 posjetitelja. Trend porasta bilježi se u svim sadržajima Parka, a ističe se i porast broja noćenja u Kamp odmorištu Duboka od 175% u odnosu na isto razdoblje rekordne 2019. godine.

Važno je naglasiti da je broj posjetitelja u prvih šest mjeseci tekuće godine gotovo na razini ukupnog broja posjetitelja predpandemijske 2019. godine.

– Ovi rezultati koji su potvrda dobre vizije razvoja turizma Papuka nisu nas iznenadili, jer od početka godine svjedočimo velikom interesu posjetitelja. Park prirode Papuk iz godine u godinu je najposjećenija slavonska destinacija i puni optimizma u tom ritmu nastavljamo dalje – izjavio je Alen Jurenac, ravnatelj PP Papuk.

– Sunčani ljetni dani u kombinaciji s prirodnim ljepotama i sadržajima Papuka prava su prilika da, ako već niste, i vi postanete dio ove nevjerojatne statistike – poručuju iz PP Papuk.

(www.icv.hr, PP Papuk)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content