Svečanim svetim misama obilježen blagdan svete Ane u Rezovcu

Nakon što je na sam blagdan svete Ane u utorak, 26. srpnja odslužena svečana sveta misa u kapelici svete Ane u virovitičkom prigradskom naselju Rezovcu i u nedjelju, 31. srpnja svetom misom obilježen je blagdan svete Ane, zaštitnice Rezovca.

Nedjeljnu svetu misu, uz asistenciju župnika velečasnog Ivice Šoha, predvodio je dosadašnji upravitelj Župe svete Marije Magdalene u Donjoj Obriježi i pastoralni suradnik u Župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Pakracu, a za koji dan upravitelj Župe sv. Barbare u Jakšiću, velečasni Ivan Rončević.

– Danas smo opterećeni materijalnim statusom. Bitno je materijalno osigurati svoj život i život svoje djece. Crkva ne odbacuje materijalno, ali ne smijemo time biti opterećeni. Kada se budemo krajem života osvrnuli na svoju prošlost, nedostajat će nam druženje i život sa svojim najbližima, jer utrkom za novcem za to nismo imali vremena. To bi na vrijeme trebali promijeniti, a ne da nam dani prolaze izuzetno brzo samo u radu i stjecanju materijalnog – u propovijedi naglasio je velečasni Ivan Rončević.

(www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content