TRANSFER ZONA Benjamin Dijanešić novo pojačanje orahovačkog Papuka

Papuk je jučer (utorak) potvrdio još jedno pojačanje za novu sezonu u 3. HNL sjever. Momčad Zorana Mandića pojačao je odlični mladi Benjamin Dijanešić koji je stigao iz redova našičkog NAŠK-a. Benjamin je mladi Slatinčanin koji je prošao nekoliko klubova na ovom području, a prošle godine bio je i dio nogometnog showa ”Utakmica života” gdje je ostavio odličan dojam. Po profilu je lijeva polušpica, izniman brzanac s odličnom lijevom nogom.

– Potreban je ovakav profil igrača i zato smo i inzistirali na njemu. Odličan je i karakteran momak koji može igrati više pozicija, ali najbolji je kao lijeva ili desna polušpica. Odlično se već na prvim treninzima uklopio u momčad što je najvažnije – kaže trener Papuka Zoran Mandić.

Na službenom predstavljanju Benjamin je naglasio kako je sretan da je došao u Papuk.

– Papuk je velik klub, ima odlične igrače koje većinom poznajem, s nekima sam i igrao i već na prvim treninzima smo odlično kliknuli što je meni kao igraču jako važno. Sretan sam što sam ovdje i idemo zajedno po nove pobjede – rekao je Dijanešić kojem je dobrodošlicu poželjela kompletna Uprava kluba na čelu s predsjednikom Draženom Tikvanom.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content