U 24 sata šest vozača pod utjecajem alkohola: U Jelisavcu zaustavljeni 24-godišnjak, napuhao 3,40 promila

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirana su tri vozača osobnih automobila i tri biciklista koji su upravljali vozilima pod utjecajem alkohola.

– Najveća koncentracija alkohola evidentirana je oko 2:30 sati u Jelisavcu gdje su policijski službenici zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 24-godišnjak i kojem je izmjerena koncentracija od 3,40 promila alkohola- izvjestila je osječka policija.

Dodaju i kako je za počinjeni prekršaj predviđena maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000,00 kuna, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju do 12 mjeseci i šest negativnih prekršajnih bodova.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske dogodile su se četiri prometne nesreće. U jednoj od njih poginula je jedna osoba, u drugoj su četiri osobe zadobile lake tjelesne ozlijede, a u dvije nesreće nastala je materijalna šteta.

Dvije prometne nesreće dogodile su se na području Osijek, jedna bila na području Đakova i druga na području Belog Manastira.

(www.icv.hr, tj, PU osječko-baranjska)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content