U povodu blagdana svete Ane održana svečana sjednica MO Rezovac: Rad s mladima u centru je svih aktivnosti u mjestu

U povodu blagdana svete Ane, zaštitnice mjesta i Dana mjesnog odbora Rezovac u društvenom domu održana je svečana sjednica Vijeća mjesnog odbora. Uz predstavnike Nogometnog kluba Rezovac i mjesne udruge umirovljenika te predsjednike susjednih prigradskih mjesnih odbora, na sjednici su kao gosti nazočili zamjenica virovitičkog gradonačelnika Vlasta Honjek-Golinac, pročelnik Upravnog odjela za komunalne poslove, prostorno uređenje i graditeljstvo grada Virovitice Kristijan Sabo i direktor komunalne tvrtke Virkom Damir Marenić.

– Nedavno je konstituirano novo Vijeće mjesnog odbora Rezovac. Cilj nam je nastaviti s aktivnotima naših predhodnika. Do sada je puno napravljeno, ali i pred nama je puno posla. U centru će biti nogometni klub koji je pokretač brojnih aktivnosti i središte okupljanja, posebice mladih, koji ima puno podršku i od Udruge umirovljenika – naglasio je u uvodu predsjednik Vijeća Tomislav Biondić.

U ime gostuju sve nazočne je pozdravila zamjenica virovitičkog gradonačelnika Vlasta Honjek-Golinac.

– Rezovac se i do sada pokazao kao jedan od najagilnijih mjesnih odbora u gradskoj okolici. Vjerujem, da će tako nastaviti u budućnosti. Tijekom mojih dosadašnjih posjeta Rezovcu i sama sam se mogla uvjeriti da su mladi u centru svih vaših aktivnosti – naglasila je Vlasta Honjek-Golinac, zaželjevši im puno uspjeha u nastavku rada.

Nakon svečane sjednice ispred spomen obilježja poginulim braniteljima u Domovinskom ratu položen je buket i zapaljeni su lampioni.

(www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content