U Udruženjima obrtnika u Pitomači i Slatini cehovi su izabrali svoje nove predstavnike u buduću Skupštinu njihovih Udruženja

Sukladno odlukama o kriterijima za provođenje izbora za tijela udruženja obrtnika za naredni mandat (2022.-2026.), u Udruženjima obrtnika u Pitomači i Slatini cehovi su izabrali svoje nove predstavnike u buduću Skupštinu njihovih Udruženja.

UO Slatina ima šest cehova koji daju svoje predstavnike u Skupštinu sukladno brojnosti svojih članova. Tako će ceh uslužnih obrta naredne četiri godine voditi Katarina Fabijanac i uz nju će u Skupštini biti Zlatko Cibok, Mihael Dlab, Bruno Fabijanac, Saša Knežević, Miroslav Kolesarić, Danijel Menčik, Robert Puhanić, Saša Relić i Darko Takač.

Ceh proizvodnog obrta vodit će Sandra Jadek i uz nju će još u Skupštini biti Maja Lazić i Ljupko Marjanović. Iz ceha graditeljskog obrta uz predsjednika Ivu Bilića bit će i Krešimir Suton. Iz ceha trgovačkog obrta bit će Natalija Lukačević i Marica Šomođi, dok će iz ceha ugostiteljskog obrta biti Goran Ivezić i Tihomir Sertić, a iz ceha frizerskog obrta njezina dugogodišnja predsjednica Sanja Mikić.

Konstituirajuća sjednica nove Skupštine održat će se u rujnu i na noj će se izabrati novi predsjednik i predstavnici u tijela Područne obrtničke komore. Nakon provedenih izbora po cehovima, Udruženje obrtnika općine Pitomača održalo je konstituirajuću sjednicu 30. lipnja, na kojoj su potvrđeni mandati sljedećim članovima Skupštine: Ivan Bedeković, Danijel Begović, Željko Ferić, Alan Giba, Dražen Hrvojić, Ivan Kostelac, Željkica Kralj Sabađija, Branka Nemet, Ivan Rupić, Marin Škudar, Tanja Španić, Željko Šubić, Marijan Trstenjak, Željka Tudić i Helena Yardimci.

Skupština je imenovala Nadzorni odbor u sastavu: Željka Kožarić, Vladimir Pecek i Ivan Rupić te je izabrala Danijela Petkovića i Željka Šubića za predstavnike Udruženja u budućoj Skupštini Područne obrtničke komore. Za novog predsjednika UO općine Pitomača izabran je Željko Šubić, vlasnik obrta „Autoprijevoznik Šubić“ iz Kladara, a potpredsjednik će biti Danijel Petković, vlasnik obrta „TiD“ iz Pitomače.

(www.icv.hr, Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content