1. ŽNL Kečkiš isključio Kukolja i Jugovića u 29. minuti susreta, Hokman golčinom u sudačkoj nadoknadi spasio Bratstvo od poraza

Nova sezona u 1. županijskoj nogometnoj ligi otvorena je utakmicom prvog kola u kojoj su snage odmjerili nogometaši Bratstva i Borove na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju. Susret je završio podjelom bodova, rezultatom 1:1.

Gosti su doputovali s nekompletnim sastavom, ali s ciljem da izvuku što povoljniji rezultat, dok je domaćoj momčadi bio cilj pobjeda i tri boda. U prvom dijelu igralo se dosta ‘rastrgano’ i nepovezano. Najzanimljivije je bilo u 29. minuti, kada je sudac Nikola Kečkiš dvojici igrača zbog međusobnog ‘koškanja’ pokazao put u svlačionicu. U domaćim redovima pocrvenio je Filip Kukolj, dok je kod gostiju Ivan Jugović u istoj minuti zaradio dva žuta kartona.

Vidjevši da domaća momčad ‘nema svoj dan’, u nastavku je gostujući trener Mile Grdić krenuo puno ofenzivnije. Njegovi igrači su dominirali terenom te su stvorili nekoliko prigoda za zgoditak. Karlo Draganić u 68. minuti iskoristio je jednu od tih prilika i doveo Borovu u prednost.

Domaćem strategu Elvisu Vinaku nije preostalo ništa drugo, već da se potpuno ‘otvori’ i krene u ‘lov na zgoditak’. Domaća napadačka igra otvorila je gostima put za kontre, ali su igrači Borove bili neprecizni.

Među gostujućim igračima, koji su odlično odradili postavljene zadatke, koje je pred njih postavio trener Grdić, istakao se posebno Drago Kozlinger blokiravši velik broj domaćih napada. Kada su gotovo svi vjerovali da tri boda putuju u Borovu, u četvrtoj minuti sudačke nadoknade udarcem s 25 metara Leo Hokman postiže izjednačujući zgoditak za konačnih 1:1.

Bratstvo Gornje Bazje – Borova 1:1
Igrač utakmice: Drago Kozlinger

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content