22. Memorijalni turnir “Josip Klobučar-Vlado Golik” u Velikom Rastovcu

U organizaciji Nogometnog kluba Munja Veliki Rastovac 5., 6., i 7. kolovoza bit će odigran tradicionalni 22. Memorijalni nogometni turnir posvećen poginulim hrvatskim braniteljima i bivšim igračima Munje Vladi Goliku i Josipu Klobučaru koji su svoje mlade živote položili na oltar Domovine u Modriči 1992. godine.

Na turniru će sudjelovati šest ekipa i to NK Slavonija Sladojevci, NK Voćin, NK Sloga Zdenci, NK Crnac, Nk Zrinski Nova Bukovica i domaćin Munja. Prvog dana turnira 5. kolovoza igrat će se utakmice skupine A i to u 16:00 sati Munja i Slavonija, u 17:00 će se sučeliti Voćin i Slavonija dok će posljednji meč dana u 18:00 sati odigrati Munja i Voćin.

Dugoga dana u subotu 6.8. prva utakmica je u 16:00 sati, a sastaju se Sloga i Crnac, u 17 će na teren Sloga i Zrinski, a u 18:00 Zrinski i Crnac. Prvoplasirani iz skupina će u nedjelju 7. kolovoza igrati finale u 18:00 sati, a dva sata kasnije u 16:00 drugoplasirani će igrati utakmicu za treće mjesto. Finalni dan obilježit će i tradicionalno izvlačenje tombole s također tradicionalnom prvom nagradom – biciklom uz ostale vrijedne nagrade. Riječ o jednom od najdugovječnijih memorijalnih ljetnih turnira u Virovitičko-podravskoj županiji koji uvijek posjeti veliki broj ljudi i zajamčen je dobar nogomet.

(www.icv.hr, vg, foto: ilustracija)

 

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content