3. NL SJEVER Ivona Majstorović debitira na trećeligaškim travnjacima: Evo tko sudi Virovitičanima i Orahovčanima u 1. kolu

U subotu, 20. kolovoza u 17:30 sati s natjecanjem počinju klubovi u 3. Nogometnoj ligi Sjever. Nova sezona, kao što je već poznato, igra se u nešto drugačijem izdanju, s obzirom da liga broji tek deset klubova.

U prvom kolu oba predstavnika Virovitičko–podravske županije, Virovitica i Papuk Osječko 1664, igraju na svojim travnjacima.

Virovitica na terenu Sportskog centra Vegeška ugošćuje Rudar iz Murskog Središća. Utakmicu će suditi Karlo Rupčić, prvi pomoćnik bit će Miodrag Plantak, a drugi Ivan Iveljić. Ulogu delegata obnašat će Vitomir Geler.

Papuk Osječko 1664 ugošćuje varaždinski Varteks. U ovom susretu nogometnu pravdu dijelit će Marijo Petrović. Prvi pomoćnik bit će mu Nikola Ferenčić, a drugi Luka Živković. Delegat na utakmici bit će Davor Drvenkar.

Nogometnu pravdu u prvom ovosezonskom kolu 3. NL Sjever dijelit će i nekoliko sudaca s područja Virovitičko-podravske županije.

Susret u Svetom Martinu na Muri, u kojem se sastaju Polet i Dinamo iz Domašinca, sudi Matija Presečan. Prva pomoćnica bit će mu Ema Penava, a druga Ivona Majstorović, kojoj će to biti debi na trećeligaškim travnjacima.

Drugi pomoćni sudac, na županijskom derbiju u Virju, gdje će snage odmjeriti Podravac i Radnika iz Križevaca, bit će Marko Gašparić.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content