3. NL SJEVER Papuk Osječko 1664. i Varteks u prvom kolu, Dražen Tikvan optimističan: Vjerujem da ćemo se ove sezone uključiti u borbu za vrh tablice

Orahovački nogometni trećeligaš ovog je ljeta doživio brojne promjene. Na mjesto klupskog predsjednika sjeo je Dražen Tikvan, a na trenerskoj klupi Sašu Tira zamijenio je iskusni Zoran Mandić. Svakako treba spomenuti i novog sponzora Ivana Komaka, vlasnika Osječke pivovare koji je na izvanrednoj izbornoj skupštini NK Papuk rekao kako će u novoj sezoni u klub ‘ubrizgati’ respektabilnu svotu novca. Tom je prigodom naglasio kako je Orahovica poznata kao veliki ‘bazen’ talenata i kako posebno moraju raditi na tome, na ustroju što boljeg i jačeg omladinskog pogona.

Slijedom spomenutog orahovački trećeligaš dobio je i novo ime, pa će već ove subote, 20. kolovoza, u 17.30 sati kada starta nova trećeligaška sezona, varaždinske ‘Bumbare’ na svom travnjaku dočekati kao Papuk Osječko 1664.

– Pripreme smo odradili i više nego odlično. Svi igrači marljivo su pristupili treninzima i pripremnim utakmicama. Nadam se da ćemo u subotnjoj utakmici osvojiti tri boda. Vjerujem da se ove sezone možemo uključiti u borbu za sam vrh tablice. Imamo dobar igrački roster s kojim možemo biti konkurentni svim suparnicima u ligi – susret je najavio predsjednik Papuka Osječko 1664. Dražen Tikvan.

Subotnji orahovački gosti, koji su prošlu sezonu završili u donjem dijelu tablice također imaju velika očekivanja od nove sezone. Njihova momčad spoj je mladosti i iskustva. Došlo je od promjena u igračkom kadru, a u klubu su uvjereni da se ove sezone mogu uključiti u borbu za sam vrh te da će natjecanje završiti među četiri najbolje momčadi u ligi.

Orahovački navijači sigurno mogu očekivati zanimljivu i neizvjesnu utakmicu.

U ovom susretu nogometnu pravdu dijelit će Marijo Petrović. Prvi pomoćnik bit će mu Nikola Ferenčić, a drugi Luka Živković. Delegat na utakmici bit će Davor Drvenkar.

3. NL Sjever, 1. kolo: Subota, 20. kolovoza, u 17.30 h

Podravac Virje – Radnik Križevci
Podravina Ludbreg – Koprivnica
Polet (SMnM) – Dinamo Predavac
Virovitica – Rudar Mursko Središće
Papuk Osječko 1664. – Varteks Varaždin

(www.icv.hr, mš, ts, foto: ilustracija, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content