Čestitka gradonačelnika Našica Krešimira Kašube u povodu Međunarodnog dana mladih

Danas se obilježava Međunarodni dan mladih koji se proslavlja od 1999. godine kada je  donošena rezolucija Ujedinjenih naroda.

– Grad Našice pozitivan je primjer lokalne zajednice, koja kreira i provodi politike koje pružaju podršku mladim ljudima i ulažu u razvoj zajednica u kojim mlada osoba može živjeti, napredovati i biti odgovoran građanin Republike Hrvatske. Prema posljednjem popisu stanovništva na području Osječko-baranjske županije živi 57.538 mladih, što znači da 22,17% ukupnog broja stanovništva čine mladi. U našem gradu velik broj mladih svojim znanjem, idejama i aktivnostima doprinosi poboljšanju kvalitete života, primjer su nam mladi poduzetnici kojih je uistinu puno, kao i volonteri naših udruga koji marljivo rade kroz pomoć drugima te kroz uređenje našeg grada. Hvala Vam! – poručuje gradonačelnik Krešimir Kašuba.

– Ovim putem čestitamo Međunarodni dan mladih članovima Savjeta mladih Grada Našicama, ali i svim mladima koji doprinose unaprjeđenju razvoja našeg grada – poručili su iz Grada Našica. 

(www.icv.hr, nasice.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content