DANI GRADA SLATINE Koncert Klape Rišpet i vatromet gradu za 725. rođendan

Drugi dan, odnosno večer zabavno-glazbenog dijela proslave Dana grada i 725. obljetnice prvog pisanog spomena imena Slatine bio je u znaku klapske pjesme. Naime, sinoć (subota) na ljetnu pozornicu uz gradsku fontanu na Trgu sv. Josipa popela se Klapa Rišpet i održala sjajan koncert.

Klapa Rišpet je osnovana u rujnu 2011. godine, a osnovao ju je poznati splitski skladatelj Pero Kozomara. Dobitnici su brojnih nagrada, a neke od njih uključuju Grand prix Splitskog festivala 2013. godine s pjesmom “Ćaća”, te 4 nagrade Cesarica u kategoriji Hit godine klapske glazbe za pjesme “Reći ćeš mi fala” 2017. godine, “Šta mi ljube oćeš kazat” 2018. godine, “Kada ljubav dvije duše spoji” 2019. godine i “Maka, maka” 2020. godine. Surađivali su s Mišom Kovačem, Jelenom Rozgom, Doris Dragović, Joškom Čagaljem Jolom, Franom Perišinom i Duškom Ćurlićem.

Točno u 22 sata posjetitelje je, iako je bio najavljen, pomalo iznenadio vatromet koji je ispaljen s platoa u Parku 136. Slatinske brigade. Sve u svemu jedna lijepa i ugodno provedena večer za sve koji su sinoć pohodili centar Slatine, a kako je bilo pogledajte u našoj fotogaleriji. (adf; Foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content