I zadnje naselje u općini Čađavica dobilo vanjsku led rasvjetu: Ilminim Dvorom završena rekonstrukcija niskonaponske mreže

Jučer (srijeda) navečer su u Ilmin Dvoru zasjala led rasvjetna tijela na betonskim električnim stupovima, čime je i zadnje mjesto u općini Čađavica dobilo kvalitetnu vanjsku rasvjetu.

Sam čin puštanja u rad vanjske rasvjete došao je pogledati načelnik općine Čađavica Mirko Rončević.

IMG_7723_1000x560

– Danas je zaokružena priča rekonstrukcije niskonaponske mreže u općini Čađavica i postavljanja rasvjete u naselju Ilmin Dvor. Zahvaljujem Hrvatskoj elektroprivredi koja je odradila veliku investiciju što se tiče bandera, kablova i priključaka na kućanstva, a Općina je sudjelovala s oko 50.000 kuna vezano za vanjsku rasvjetu. Moram napomenuti da smo, kao i u ostalim mjestima naše općine, i za Ilmin Dvor kupili led rasvjetna tijela koja manje troše, tako da ćemo nešto i uštedjeti, što se tiče potrošnje električne energije. Inače, baš u ovom mjestu smo imali česte kvarove na električnoj mreži, a s ovom investicijom, nadam se da je postignuto dugoročnije rješenje. Sada sva mjesta u općini Čađavica imaju novu kvalitetnu električnu mrežu, betonske bandere, priključke na domaćinstva i led vanjsku rasvjetu – kazao je načelnik Rončević.

(www.icv.hr, df; Foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content