KINO PARK Ovog vikenda pogledajte horor “Siroče: Prvo ubojstvo” i animirani film “DC Liga Super-ljubimaca”

Ovog vikenda u virovitičkom Kinu PARK pogledajte dvije nove projekcije. U subotu, 6. kolovoza u 19 sati možete pogledati horor “Siroče: Prvo ubojstvo”. U nedjelju, 7. kolovoza u 17 sati očekuje vas animirani film “DC Liga Super – ljubimaca” sinkroniziran na hrvatski jezik.

SIROČE: PRVO UBOJSTVO

Izvorno ime: Orphan: First Kill

Redatelj: William Brent Bell

Žanr: horor

Uloge: Julia Stiles, Isabelle Fuhrman, Rossif Sutherland

Godina: 2022.

Država: SAD

Sadržaj filma: Siroče: Prvo ubojstvo zamišljen je kao prequel originalnog filma te će publici pružiti uvid u mračnu povijest Leene Klammer “Esther” i u njezino prvo ubojstvo. Prvi film govori o Estherinom prijašnjem životu – obitelj s kojom živi nije prva obitelj koja ju je posvojila, a znamo i da je pobjegla iz psihijatrijske ustanove. Međutim, novi nastavak Siroče: Prvo ubojstvo priča o tome kako je Leena uspjela pobjeći iz Estonije u Sjedinjene Države. Leena Klammer je žena koja pati od hipopituitarizma, zbog čega izgleda mlađe. Predstavljala se kao “Esther”, nestala kći Katie Mauerove i Richarda Mauerova. Katie je uvjerena da to nije njezina kći, dok Richard vjeruje da njegova žena pati od paranoje. Leena ih pokušava razdvojiti stvarajući velike probleme obitelji i sukobljava se s majkom koja će zaštititi svoju obitelj pod svaku cijenu.

DC LIGA SUPER-LJUBIMACA – SINK

Izvorno ime: DC League of Super-Pets

Redatelj: Jared Stern

Žanr: animirani

Trajanje filma: 100 min

Godina: 2022.

Država: SAD

Sadržaj filma: Ljubimce predvodi Supermanov voljeni pas Krypto. Njih su dvojica nerazdvojni prijatelji, koji dijele super-moći i zajedno se bore protiv kriminala u Metropolisu. Kada Supermana i ostatak Lige pravde otmu, Krypto mora uvjeriti ofucanu ekipu iz skloništa za životinje – psa Acea, svinju PB-ja, kornjaču Mertona i vjevericu Chipa – da ovladaju svojim novonastalim moćima i pomognu mu spasiti otete superjunake. Aceu se nikako ne sviđa ideja super-psa – no to će se brzo promijeniti kad upozna Batmana.

(Kino PARK)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content