KINO SLATINA Ovog vikenda na rasporedu animirani film “DC Liga Super-ljubimaca” i akcijski “Brzina metka”

Kino Slatina vam i ovog vikenda donosi odlične naslove!

DC LIGA SUPER-LJUBIMACA – SINK
-animirani

Petak, 05.08. u 19:00
Subota, 06.08. u 19:00
Nedjelja, 07.08. u 19:00

Ljubimce predvodi Supermanov voljeni pas Krypto. Njih su dvojica nerazdvojni prijatelji, koji dijele super-moći i zajedno se bore protiv kriminala u Metropolisu.

Kada Supermana i ostatak Lige pravde otmu, Krypto mora uvjeriti ofucanu ekipu iz skloništa za životinje – psa Acea, svinju PB-ja, kornjaču Mertona i vjevericu Chipa – da ovladaju svojim novonastalim moćima i pomognu mu spasiti otete superjunake.

Aceu se nikako ne sviđa ideja super-psa – no to će se brzo promijeniti kad upozna Batmana.

Po prvi puta su se u sinkronizaciji nekog filma pridružili i naš najpoznatiji domaći TikToker Dario Marčac kao Kiki, glazbenica Nika Turković kao Wonder Woman, fitness influencerica Martina Boss kao Mercy Graves, glazbenik Marko Kutlić kao Aquaman te Ivan Hilje, poznatiji kao Hiljson Mandela u ulozi Cyborga.

Cijena ulaznice: 20 kuna

BRZINA METKA
-akcija

Petak, 05.08. u 21:00
Subota, 06.08. u 21:00
Nedjelja, 07.08. u 21:00

U filmu Brzina metka Brad Pitt glumi Bubamaru (Ladybug), nesretnog ubojicu koji je odlučio obavljati svoj posao na mirniji način nakon što su neke misije pošle po zlu. Ipak, sudbina može imati drugačije planove jer Bubamaru nova misija dovodi u sukob sa smrtonosnim ubojicama iz cijelog svijeta – svi s povezanim, ali suprotstavljenim ciljevima u najbržem vlaku na svijetu… i stoga mora pronaći način kako pobjeći. Od redatelja filma Deadpool 2, Davida Leitcha, kraj puta tek je početak divlje, nezaustavljive i uzbudljive vožnje kroz moderni Japan.

Cijena ulaznice: 25 kuna

(POU Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content