KINO SLATINA Ovog vikenda na rasporedu animirani film “Tuljani specijalci” i ljubavna drama “Poslije svega: Zauvijek sretni”

Kino Slatina vam i ovog vikenda donosi odlične naslove!

TULJANI SPECIJALCI – SINK
-animirani

Petak, 26.08. u 19:00
Subota, 27.08. u 19:00
Nedjelja, 28.08. u 19:00

Nakon što je izgubio svoju najbolju prijateljicu, neustrašivi tuljan Quinn okuplja nestašnu ekipu koja će morskim psima uzvratiti udarac, angažirajući iskusnog ratnika Claggarta i njegov vojni um koji će mu pomoći u obuci njihovih prijatelja tuljana. Quinn i njegov tim ubrzo počinju koristiti sve lukave trikove i svježe ideje kako bi obranili svoj dio mora od svojih uvijek gladnih protivnika i konačno dokazali da tuljani nisu samo hrana za morske pse!

Cijena ulaznice: 25 kuna

POSLIJE SVEGA: ZAUVIJEK SRETNI
-ljubavna drama

Petak, 26.08. u 21:00
Subota, 27.08. u 21:00
Nedjelja, 28.08. u 21:00

Ljubav Tesse i Hardina oduvijek je bila komplicirana, život im se pretvorio u vrtlog strasti, ljubavi i dramatičnih preokreta. Tvrdoglavo su se borili za ljubav, odbijajući poslušati čak i najdobronamjernije savjete, uvjereni da njihova ljubav ne priznaje nikakve granice. Tessa više nije slatka, jednostavna, dobra djevojka kakva je bila kad je upoznala Hardina. Ostalo je samo još jedno pitanje – jesu li i dalje stvoreni jedno za drugo?

Cijena ulaznice: 30 kuna

(POU Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content