Manifestacija “Mali grad velikog srca” nastavljena utrkom “Petica za socku”

Danas (subota) humanitarnom utrkom nastavljeno je održavanje manifestacije “Mali grad velikog srca” koju organizira Udruga “Dar dobrote” u Našicama. Humanitarna utrka pod nazivom “Petica za socku” održana je u našičkom parku. 

Održane su dvije utrke, jedna za djecu i druga za odrasle. Najbržima su gradonačelnik Krešimir Kašuba i direktorica Turističke zajednice Ines Resler dodijelili medalje. 

– Trkači su pokazali veliko srce i sportski duh te na ovaj način prikupili potrebna sredstva za Socijalnu samoposlugu i izgradnju Centra dobrote – rekao je gradonačelnik Kašuba.

Pobjedu u dječjoj utrci odnijela je Ema Tomaić, drugo mjesto osvojila je Zara Grgić, a treće Franka Tomaić. Kod dječaka prvo je mjesto osvojio Mihael Nuić, drugi je bio Nikola Kezele, a treći Borna Rončević. Kod odraslih, u ženskoj kategoriji prvo mjesto osvojila je Melisa Franković, druga je Bila Nika Hajnal, a treća Anja Radaković. U muškoj konkurenciji najbrži je bio Hrvoje Tržić, drugi Krešimir Žagar, a treći Dragan Jović. 

– Cilj je humanitaran i zbog toga smo svi došli. Hvala organizatorima što su dali priliku nama trkačima rekreativcima da sudjelujemo na ovakvoj akciji za koju se nadam da će postati tradicija te da će sljedeće godine doći još veći broj trkača – rekao je Hrvoje Tržić.

Predsjednik “Dara dobrote” Robert Kresić zahvalio je svim trkačima na sudjelovanju.

– Zaista smo zahvalni svima na odazivu i na jučerašnjem sajmu i danas na utrci. Veselimo se izazovima koji su pred nama i nadamo se da će iduća, 10. jubilarna manifestacija biti još veća i uspješnija – rekao je Kresić. 

(www.icv.hr, eš, foto: E. Šubić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content