Marin Ferenčević novi trener seniora Virka Virovitice: Dečki su na samom startu priprema pokazali veliki motiv i to je ono što me izuzetno veseli

U ponedjeljak, 22. kolovoza, u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić s pripremama za novu sezonu u A2 ligi počela je seniorska momčad košarkaša Virka Virovitice.

Ono o čemu se već tijekom ljeta pričalo u virovitičkim košarkaškim krugovima, nakon tri godine na klupi seniorske momčadi Dražena Lukšu naslijedio je dojučerašnji igrač i trener selekcije M-17 Marin Ferenčević.

Iz kluba se zahvaljuju dosadašnjem treneru na trudu i radu sa seniorskom ekipom.

-Prvo bih se htio zahvaliti svom prethodniku na vodstvu kroz posljednje tri godine. Bilo je zadovoljstvo raditi s Draženom. Mislim da je odradio dobar posao i znam da mu se uvijek možemo obratiti za savjet i sugestiju – u uvodu je rekao Marin Ferenčević.

IMG_4334-Custom

Novi strateg virovitičkih košarkaša rekao je nešto o planovima u novoj sezoni…

-Što se igračkog kadra tiče, izuzetno me veseli što su se svi odazvali mom pozivu i već na prvom treningu pokazali koliko su motivirani za ono što nas čeka. Smatram da ćemo u ovom kratkom vremenskom periodu napraviti veliki iskorak u odnosu na prošle godine što se organizacije priprema tiče, a vidljivo je da su dečki to i prepoznali – najavio je Ferenčević.

Na prvom sastanku jasno su definirani ciljevi tokom pripremnog perioda. Momčad je sačinjena od spoja mladosti i iskustva. Uz iskusne Goluba, Pavlovića, Matišića, te braću Svena i Zvonimira Petrovića, u rad seniorske momčadi uključeni su i mladi igrači. To je generacija koja je prošle sezone osvojila Regionalnu ligu M-17. Mladi igrači cijelo ljeto su bili u pogonu te će im ovo biti samo nastavak dosadašnjeg rada.

IMG_4328-Custom

Novom treneru Marinu Ferenčeviću u radu će pomagati njegov pomoćnik Hrvoje Dragičević te Matko Vuković koji će se brinuti za fizičku pripremu igrača.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content