Matea Lach iz Špišić Bukovice sudjeluje u trećoj sezoni hit showa “Ženim sina?”

Nova TV jučer (ponedjeljak) je na malim ekranima počela s emitiranjem treće sezone showa ‘Ženim sina?’ koji je s prve dvije osvojio srca gledatelja. Nova sezona, kako iz produkcijskoj tima potvrđuju, obećava pregršt smijeha, zabave, romantike, ali i nepredvidivih i šokantnih obrata.

U prvoj epizodi showa gledatelji su upoznali kandidate Antonia Obradovića i Mirka Ranogajca koji već na prvi pogled garantiraju dobru zabavu.

Dio ovog showa je i Matea Lach iz Špišić Bukovice koja je izabrala Antonia te se prva predstavila i svojom pojavom ugodno iznenadila Antonia. To je primijetila i majka Mirjana koja je odmah izjavila: „Malo sam gledala Antonijevu reakciju s obzirom na to da je Antonio TBC – trenutno bez cure – i dobra mu je bila reakcija, vidjela sam da mu se svidjela“.

Kako piše Nova TV, četiri sina ponosnih roditelja nastojat će u trećoj sezoni emisije “Ženim sina?” odabrati onu pravu – životnu partnericu. Svaki od njih upoznat će po šest djevojaka s kojima će kroz tjedne koji slijede graditi odnos, a u donošenju konačne odluke pomoć će im njihovi očevi i majke.

Nakon što su gledatelji upoznali prva dva kandidata i djevojke koje će se natjecati za njihovu naklonost, ne propustite vidjeti kako će druga dva kandidata krenuti u potragu za pravom djevojkom već u idućoj epizodi showa ‘Ženim sina’.

(www.icv.hr, novatv.dnevnik.hr)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content