Nenad Bjelica razriješen dužnosti sportskog direktora i trenera NK Osijeka: U javnosti se već špekulira o iznosu otpremnine te “nasljedniku” u osječkom klubu

-Predsjednik Uprave Nogometnog kluba Osijek Ferenc Sakalj razriješio je Nenada Bjelicu dužnosti sportskog direktora i trenera Kluba. Nogometni klub Osijek idućih će dana donijeti odluku o imenovanju novog trenera o čemu će pravovremeno obavijestiti javnost. Nogometni klub Osijek zahvaljuje Nenadu Bjelici na suradnji kroz protekle dvije godine – stoji u priopćenju NK Osijeka.

Kako objavljuju neki mediji za Bjelicu je utješno što je otišao s pobjedom protiv velikog rivala Hajduka (2:1), no veća je utjeha zasigurno pogled na bankovni račun.

Naime, Bjelica je imao čvrst ugovor koji mu je jamčio dobru otpremninu u slučaju jednostranog raskida ugovora, a špekulira se da bi njegov odlazak stajao Osijek oko 1,5 milijuna eura (s PDV-om) za posljednjih 10 mjeseci ugovora.

Naravno, tu je i pitanje njegovog nasljednika, a u javnosti su se pojavila već neka imena poput Gorana Tomića, Zorana Zekića, Ognjena Vukojevića, Sergeja Jakirovića…

(www.icv.hr, tj, foto: T. Jovanović)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content