Novi županijski drugoligaš Aršanj do naslova na tradicionalnom Memorijalnom nogometnom turniru “Zdravko Pankaz” u Kladarama

Na nogometnom igralištu u Kladarama proteklog je vikenda odigran tradicionalni Memorijalni nogometni turnir “Zdravko Pankaz 2022”. Snage su odmjerile četiri ekipe: županijski drugoligaši Podravec iz Dinjevca i Aršanj iz Sedlarice, te županijski trećeligaši Bušetina 1947. i domaće Kladare.

U prvom polufinalnom susretu Podravec je s minimalnih 1:0 slavio protiv Bušetine, dok je istim rezultatom Aršanj nadigrao Kladare.

U susretu za treće mjesto Bušetina 1947. bila je bolja od Kladara rezultatom 2:0, dok je finalni ogled pripao Aršanju koji je s 2:0 slavio protiv Dinjevčana i tako se ‘okrunio’ titulom ovogodišnjeg memorijala u sjećanje na Zdravka Pankaza. Pogotke u finalu postigli su Ivan Veličan i Antonio Vidović.

Najbolji strijelac bio je Antonio Vidović, a najbolji igrač Hrvoje Filipović, obojica iz pobjedničke momčadi, dok je za najboljeg vratara proglašen Renato Moslavac iz trećeplasirane Bušetine 1947.

Poredak:

1. Aršanj Sedlarica
2. Podravec Dinjevac
3. Bušetina 1947.
4. Kladare

(www.icv.hr, foto: čitatelj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content