Otvorene prijave za besplatno usavršavanje konobara, barmena i barista, evo kako se prijaviti

Od ponedjeljka, 1. kolovoza, otvorene su prijave za šestu generaciju Akademije Raise the Bar, besplatnog obrazovnog programa za konobare, bariste i barmene koji provodi Coca-Cola HBC Adria.

Za sudjelovanje se mogu prijaviti svi zainteresirani s najmanje godinu dana radnog iskustva u ugostiteljstvu i turizmu, neovisno o obrazovanju i radnom statusu, a uz ispunjavanje online prijavnice na internetskoj stranici potrebno je priložiti i životopis – prenosi poslovni.hr

Polaznici Akademije svladat će najsuvremenije tehnike te upoznati trendove iz svijeta ugostiteljstva, a u tome će ih usmjeravati ugledni stručnjaci među kojima su i Andrej Čapka, direktor i vlasnik Zmajske pivovare te Ivan Jug, somelijerski prvak Hrvatske te suvlasnik i voditelj Noela, jedinog zagrebačkog restorana s Michelinovom zvjezdicom.

-Akademiju Raise the Bar pokrenuli smo s ciljem dodatnog razvoja i edukacije talentiranih ljudi koji rad u ugostiteljstvu vide kao nešto više od posla te svoju karijeru žele graditi na kriteriju izvrsnosti. Ponosni smo što je od 2019. godine naš program uspješno završilo 45 konobara, barista i barmena koji danas rade u ponajboljim restoranima i barovima u Hrvatskoj kao što su restoran Noel, bar Swanky Monkey Garden, kavana Kavkaz, Franko’s Pizza bar u Zagrebu te Notos Beach House na Hvaru te Olive Tree u Splitu. Ako je ugostiteljstvo vaš poziv, prijavite se na Akademiju tijekom koje vas očekuju nova znanja o miksologiji, vinima, pivu, kavi, jakim alkoholnim pićima i barskom menadžmentu te nova prijateljstva i poznanstva koja će vam pomoći da svoju karijeru podignete na novu razinu – istaknuo je Marko Pećnik, glavni predavač na Akademiji.

Među pristiglim prijavama stručni tim Coca-Cole HBC Adria te članovi tima Raise the Bar odabrat će kandidate koji će ući u uži izbor. Odabrani polaznici će od 17. listopada do 13. prosinca pohađati teorijski dio nastave u Coca-Colinu obrazovnom centru u Zagrebu, nakon čega slijedi praktični dio koji se odvija u barovima i restoranima diljem Hrvatske.

Raise the Bar strateška je platforma Coca-Cole HBC Adria koja od 2019. godine djeluje s ciljem povećanja kvalitete obrazovanja radne snage u ugostiteljstvu i turizmu kako bi se omogućilo usklađivanje vještina i znanja ugostiteljskih i turističkih djelatnika s potrebama poslodavaca. Uz Akademiju, projekt obuhvaća Stipendije za kuhare, slastičare i osoblje za posluživanje te Raise the Bar Youth namijenjen učenicima završnih razreda ugostiteljskih i turističkih škola.

(poslovni.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content