Papuk osvojio turnir u Donjoj Motičini: Marin Vratković najbolji igrač

Danas je Donjoj Motičini odigran finalni dan pripremnog nogometnog turnira. U velikoj završnici orahovački trećeligaš Papuk svladao je domaćina NK Motičinu s konačnih 2:0, a pogotke za momčad Zorana Mandića postigli su najbolji Papukov strijelac pripremnog razdoblja Marin Vratković te mladi Petar Špoljarić.

Papuk je bio bolja momčad tijekom cijelog susreta i potpuno zasluženo došao do pobjede. Na kraju su proglašeni i najbolji pojedinci turnira među kojima je Papukov Marin Vratković proglašen najboljim igračem turnira. Potpuno zasluženo jer je Marin je i na ovom turniru pokazao ogromnu kvalitetu i iznimnu nogometnu klasu.

Nagrade najboljima uručio je načelnik općine Donja Motičina Željko Kovačević.

– Odigrali smo jedan jako dobar turnir, posebno sam zadovoljan igrom u poluzavršnici, ali i u finalu smo bili jako dobri. Iznimno sam zadovoljan trkom, protokom lopte, te kako smo stajali na terenu u obje utakmice. Moram pohvaliti dečke na pristupu i treba reći da niti u Motičini nismo bili kompletni, bili smo bez Šantića, Jusupa i Miroslava Rukavine. U svakom slučaju ovakve igre me čine sretne pred sve napore koji nam dolaze– kaže trener Papuka Zoran Mandić.

Papuk će slijedeću utakmicu odigrati u subotu na svom terenu kada će im gost biti momčad NK Đurđenovca.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content