PRIPREMNA UTAKMICA Pitomača slavila u Drnju unatoč ‘teškim nogama’, u listu strijelaca upisala se četiri različita igrača

Nogometaši Pitomače upisali su još jednu pobjedu u sklopu priprema za novu sezonu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Ovog puta, na gostovanju kod Tomislava u Drnju slavili su rezultatom 4:2.

Strijelci u tom susretu bili su Ivan Kovačec, Pavao – Jan Begović, Matej Babić s bijele točke i Valentino Paradinović. U sastavu Pitomačana nije bilo Gorana Bošnjaka, Karla Jakupeca i prvog čuvara mreže Hrvoja Zdelara kojeg su na vratima zamijenili mladi Bajsar i Tudić.

Zadovoljan rezultatom, ali ne i predstavom, bio je domaći strateg Ivan Presečan.

-Bila je to utakmica s dosta grešaka u redovima naše momčadi, na travnjaku se itekako vidjelo da smo u najgorem i najtežem tjednu priprema, jer se zaista osjetio velik umor kod gotovo svih igrača. Ipak, iako nekompletni i unatoč umoru, uspjeli smo pobijediti odličnog protivnika i pritom smo još promašili nekoliko odličnih prigoda, od kojih svakako treba izdvojiti udarac Kovačeca koji je odsjeo na gredi, pokušaj Pavličevića nakon udarca iz kuta i Paradinovića nakon povratne lopte – rekao je Presečan.

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content