ROKOVO 2022. Sve je spremno za tradicionalni “Žuja kup” u tenisu: Prijave se zaprimaju do petka, 12. kolovoza

Otvoreno županijsko prvenstvo u tenisu za rekreativce, koje se svake godine na terenima TK TVIN igra u kolovozu, već je tradicija povodom proslave Dana grada Virovitice – Rokova, a iznimke neće biti niti ove godine. Prema riječima organizatora, sve je spremno za još jedan teniski spektakl koji je na rasporedu ovog vikenda, 13. i 14. kolovoza.

Prijave za popularni “Žuja kup” primaju se do petka, 12. kolovoza do 14 sati na broj mobitela 098 167 8097 (Saša Felendeš).

Turnir se igra u pojedinačnoj i konkurenciji parova (glavni i utješni turnir), a kotizacija iznosi 100 kuna po igraču. Za sve sudionike osiguran je ručak, a za finaliste pehari i prigodne nagrade glavnog sponzora.

Podsjetimo, naslov pobjednika prošlogodišnjeg izdanja turnira u pojedinačnoj konkurenciji pripao je Juri Duvnjaku, koji je u dva seta bio bolji od Krunoslava Silnera.

U konkurenciji parova, prisjetimo se, finalni meč pripao je Juri Duvnjaku i Bojanu Mihiću, koji su u dva tijesna seta bili bolji od kombinacije Saša Felendeš/Filip Vašarević.

(www.icv.hr, ts, foto: arhiva)

Plakat 2022.

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content