S.O.S. Virovitica u središtu grada održao novu javnu akciju podrške žrtvama i svjedocima kaznenih djela i prekršaja

U četvrtak, 11. kolovoza ispred Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica, udruga S.O.S. Virovitica zajedno s volonterima održala je javnu akciju.

Javna akcija održana je s ciljem informiranja javnosti o sustavu podrške žrtvama i svjedocima kaznenih djela i prekršaja u Republici Hrvatskoj, odnosno o radu Mreže podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela, kao i drugih programa i projekata udruge S.O.S. Virovitica.

Tijekom javne akcije volonteri/ke su zajedno sa članicama organizacije dijelili informativne i promotivne materijale informacijama o mogućnostima koje mogu ostaviti u okviru programa „Mreža podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela“ ali i u sklopu ostalih projekata koje provodi udruga S.O.S. Virovitica.

Javna akcija održana je u sklopu projekta „Organizacije civilnoga društva kao ključni akteri u standardizaciji sustava za podršku žrtvama i svjedocima/kinjama kaznenih djela“ koji provode Ženska soba – Centar za seksualna prava u partnerstvu s Udrugom za podršku žrtvama i svjedocima, Hrvatskim pravnim centrom i partnerskom organizacijom s Islanda, Samtok um kvennaathvarf (The Women’s Shelter)

(S.O.S. Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content