Slatinčani veličanstveno dočekali hrvačicu Veroniku Vilk, “Gašo Band” raspjevao i rasplesao mnogobrojnu publiku na ovogodišnjem “Slatinskom ljetu”

Velik broj posjetitelja jučer (nedjelja) se okupio na terasama kafića uz gradsku fontanu, ali i oko ljetne pozornice na Trgu sv. Josipa iščekujući koncert virovitičkog Glazbenog sastava “Gašo Band”, u sklopu ovogodišnje manifestacije “Slatinsko ljeto”.

Iznenađenje za sve okupljene bio je organizirani doček brončane sa Svjetskog prvenstva u hrvanju za kadete i kadetkinje održanog u Rimu, “čelične” Slatinčanke Veronike Vilk. Veroniku su pred pozornicu dovezli na quadu, a uslijedile su konfete, veliki dugotrajni pljesak i ovacije, baš onako kako jedna vrhunska sportašica i zaslužuje, a Veronika to sigurno je.

Veroniki je prvo čestitao slatinski dogradonačelnik Ilija Nikolić uručivši joj buket cvijeća, a ona se potom svima zahvalila na predivnom dočeku te se s prijateljima, roditeljima, bratom, djedom i bakom, trenerima i članovima HK Slatina smjestila na terasu jednog od kafića.

Nakon ovog malog, ali veličanstvenog dočeka uslijedila je svirka “Gašo Banda”, plesalo se i pjevalo. Bila je to još jedna lijepo provedena večer za sve koji su posjetili Slatinu, a kako je bilo pogledajte u fotogaleriji koju donosimo.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli i R. Turkalj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content